Eyüp Belediyesinden Ev Hanımlarına Ek Gelir İmkanı

Eyüp Belediyesinden Ev Hanımlarına Ek Gelir İmkanı

El Emeği Göz Nuru Pazarı’nda ne satabilirim?

Günümüzde birçok belediye, ev bütçesine katkı yapmak isteyen kadınlara yönelik projeleri ile ön plana çıkmaya ve hizmetlerini arttırmaya çalışıyor. Eyüp Belediyesi de, bu belediyeler arasında kendine yer bulan ve çalışmaları ile takdir toplayan belediyelerin başında geliyor. Eyüp Belediyesi tarafından hazırlanan El Emeği Göz Nuru projesi ile 200 kadar kadın ev bütçesine destek veriyor ve el becerilerini kullanarak geçim sağlayacak derecede gelirler elde edebiliyor. Bilindiği gibi kadınların örgü, örgü haricinde de el becerisi isteyen diğer işlere yatkınlığı yüksek boyutlarda oluyor. İşte bu beceriyi kullanarak yapılan ürünler, Eyüp Belediyesi tarafından El Emeği Göz Nuru Pazarı’nda satışa sunuluyor. Örülen atkılar, patikler, kazaklar, şirin anahtarlıklar ve birçok ürün bu pazarda alıcısını bekliyor. İstanbul’da çok fazla insan tarafından bilinen ve kaliteli el yapımı ürünleri kullanmak isteyen birçok kişi tarafından takip edilen bu pazar, ev hanımlarının ev bütçesine destek vermesi için büyük bir önem taşıyor.

Eyüp Belediyesi ile nasıl iletişime geçebilirim?

Eyüp Belediyesi tarafından kurulan ve yaklaşık 5 yıldır ihtiyaç sahibi kadınların yanı sıra evine ek gelir getirmek isteyen kadınların birincil durağı olan El Emeği Göz Nuru Pazarı, içerisinde birçok ürünü bir arada barındırıyor. Örgü atkılardan anahtarlıklara, örgü kazaklardan süs eşyalarına birçok ürün burada sergilenip, müşteri bekliyor. Son derece yoğun bir pazar olan ve satış oranının yüksek olmasıyla bilinen bu pazar, yaklaşık olarak 200 kadar kadının kendi kazancını sağlaması açısından büyük önem taşıyor. Eyüp Belediyesi başkanına göre bu pazar ile birlikte birçok kişi iş sahibi olurken, projenin daha da kapsamlı bir hale getirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Yaptığım ürünleri internetten satabilir miyim?

Eyüp Belediyesi ile iletişime geçmek son derece kolay olmaktadır. Direkt olarak belediyenin ana hizmet binasına gidebileceğiniz gibi, belediyeyi arayarak da bu pazarda ürünlerinizi satmanız sağlanabilir. Kısa bir prosedür çalışması sonrasında hızlı bir şekilde satışa başlayabilir, burada yaptığınız ürünlerle aile bütçenize büyük miktarlarda gelirler kazandırabilirsiniz. El becerinize güveniyorsanız ve örgü işinde iyiyseniz, İstanbul’da ek iş aramak yerine bu pazarda ürünlerinizi satmanız yapabileceğiniz en güzel şey olacaktır. Birçok kadının merak ettiği konuların başında internet üzerinden satış gerçekleştirip gerçekleştirilemeyeceği gelmektedir. Yapılacak olan el emeği ürünler internet üzerinden birçok siteden satışı yapılabilen ürünler olarak bilinmektedir. El emeği örgü atkılar ya da bebek şekerlerinin yanı sıra sünnet şekerleri de internet üzerinden satışı yapılabilen ürünler olarak bilinir. Bu nedenle yapılan işlerin satış ağı son derece geniş olmaktadır. Yeter ki bir şeyler yapmak isteyin ve yapılan işin kaliteli bir şekilde müşteriye teslim edilmesini sağlayın. İşinizde kararlı ve istikrarlı olduğunuz takdirde ilerleyen günlerde gelecek olan siparişlerin sayısı hızlı bir şekilde artacağı gibi, evden çalışma imkanı nedeniyle rahat bir çalışma ortamına sahip olmanız sağlanabilir.