Estetik Bir Gülüşe Sahip Olmak Gülüş Tasarımı İle Artık Çok Kolay

Estetik Bir Gülüşe Sahip Olmak Gülüş Tasarımı İle Artık Çok Kolay

Kimler Gülüş Tasarımı Yaptırabilir?

Dişlerimizin tek görevi yemek yemek olsa da, aslında estetik açıdan bizlere çok şey katıyor. Lekelenme, dişlerin şeklindeki bozukluklar, diş eksiklikleri vb. bizleri psikolojik olarak etkileyebiliyor. Özgüveni olan kişilerin daha büyük kahkahalar attığına hep şahit olmuşuzdur. Diş kozmetiği olarak ifade edilen yöntemler ile artık siz de mükemmel bir gülüşe sahip olabilirsiniz. Dişlerin ağız içinde konumlandırılması, renk bozuklukların giderilmesi ve lekelerin ortadan kaldırılması, eksik dişlerin tamamlanması gibi uygulamaların bütününe gülüş tasarımı adını veriyoruz. Kliniğimizde yapacağımız ön muayene esnasında hastalarımızın ağız sağlıklarını inceliyoruz. Son teknoloji teknik ve ekipmanla hastalarımıza bizden bekledikleri mükemmel gülüşü sunuyoruz.

Gülüş Tasarımı Öncesi İzlenen Adımlar

Tedavi için cerrahi işlem gerekiyorsa yaş sınırını 20 kabul ediyoruz. Şayet dişlerde şekil bozuklukları var ise, diş telleri yardımı ile bu görüntüyü ortadan kaldırıyoruz. Daha sonra hasta taleplerini de dikkate alarak güzel bir tasarım yapıyoruz. Bir diş hekimi olarak benim için öncelikli olan hastanın ağız sağlığıdır. Gülüş tasarımı öncesinde yapmış olduğum muayenede hastada diş eti iltihabı vb. sorunlar olup olmadığını tespit ederim. Tedaviye uygun olarak hastalarla yola başlar, uygun olmayan hastalarımı ise tedaviye uygun hale getirdikten sonra işlem yaparım. Uygulanacak olan tedavi yöntemleri hastalara göre değişiklik göstermektedir. Her hastanın ağız ve çene yapısı birbirinden farklıdır. Bu sebeple uygulanacak olan tedavi yöntemleri de farklı olacaktır. Kliniğimizde, steril bir ortamda, uzman kadromuzla son teknolojiyi kullanıyor ve hastalarımızı hayalini kurdukları görüntüyle buluşturuyoruz.

- Dişlerinizin renkleri açılır ve bembeyaz bir gülüş yakalanır.

- Dişinizdeki kırık ve çatlaklıklar giderilir

- Diş etlerinin daha sağlıklı görünmesi sağlanır.

- Çene ve ağız yapınıza uygun dişlere kavuşmuş olursunuz.

Kliniğimizde şikayetlerinizi dinleyerek ağız ve çene yapınıza uygun bir diş formu sunmaya hazırız. Onayınızı almamızın ardından tedaviye başlıyoruz ve birkaç seansta sizleri estetik bir görünüme kavuşturuyoruz.